Stichting Insolventie Nederland

Incassobureau Van Loon Incasso Advocaten

Veel mensen denken: wanneer heb ik nou een incassobureau nodig? Dit gaat mij toch nooit overkomen, denken de meeste mensen. Maar in werkelijkheid gebeurt dit toch vaker dan dat men denkt. Zo kun je Van Loon Incasso Advocaten benaderen bij de volgende gevallen. Je kunt bijvoorbeeld een debiteuren check uit laten voeren of een gewone incasso of incasso uit laten voeren. Verder regelen we ook een gerechtelijke incasso, beslagleggingen en ook regelen we executies.

Diensten

Zo kunnen wij van alles over de tegenpartij uitpluizen als u kiest voor een debiteuren check. Dit speelt vooral in de zakenwereld want stel je gaat een grote order binnenslepen dan wil je wel weten of de debiteur dit wel echt kan betalen.

Ook als een debiteur na het eind van de gerechtelijke incassoprocedure nog steeds niet wilt betalen dan kunnen wij een beslaglegging regelen aangezien u wel gewoon recht heeft om betaald te worden. We willen er graag voor zorgen dat u niet alsnog met lege handen komt te staan en handelen dus snel. We doen een onderzoek en vervolgens gaan we meteen over tot actie. Als de debiteur nog steeds niet wilt betalen dan gaan we over op beslag leggen om zo een drukmiddel te hebben. Vaak betaald de debiteur hierna wel om zo zijn spullen terug te krijgen.

Bij een executie moet je denk aan het feit dat je gelijk hebt gekregen van de rechter en zo kunnen we daadwerkelijk overgaan tot het beslag leggen van gelden of goederen van de debiteur.

Advies

Als u ooit in de situatie komt dan is mijn advies neem contact op met van Loon incasso advocaten. Het neemt niet veel tijd in beslag en de kosten zijn lang niet zo hoog als dat het op kan leveren. Twijfel dus niet langer en bel ons in nood.