Stichting Insolventie Nederland

Handige tips!

Ben jij te druk met je eigen bedrijf en kan je wel een beetje hulp gebruiken? Wacht dan niet te lang met huiswerkbegeleiding voor je kind. Zo wordt er in Amsterdam bijles gegeven aan leerlingen van de basisschool tot aan de middelbare school.

 

Een handvat

Er zit maar vierentwintig uur in een dag en jij hebt af en toe ook rust nodig. Daarom is huiswerkbegeleiding zo handig voor jou en je schoolgaande kind. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de resultaten van je zoon of dochter, omdat huiswerkbegeleiding de juiste manieren aanleert die ervoor zorgen dat je kind beter presteert. Daarnaast is een klaslokaal soms ontzettend druk, met te veel leerlingen en te veel impulsen. Het is fijn om je kind te laten begeleiden door een professional die individuele aandacht geeft.

 

Duidelijk en helder

Dit instituut is erg betrokken met de kinderen en ouders. Na de bijles krijg jij een e-mail met een verslag hoe de bijles is gegaan. Mocht je zoon of dochter geen zin hebben en stiekem de bijles willen skippen? Dat feest gaat niet door, want je wordt direct ingelicht door de huiswerkbegeleiders. Een hoop redenen om bijles te overwegen!